Bemutatkozás

Örülünk, hogy ellátogatott hozzánk, egy pár mondatban szeretnénk bemutatni magunkat. Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Fő tevékenységi körünk divatáru gyártás, forgalmazás az ország egész területén és külföldön is.

 

A divatáruk forgalmazását 1986-ban kezdtük. Ekkor főként farmer alapanyagokból készült termékek viszonteladásával foglalkoztunk jellemzően Nyíregyházán és vonzáskörzetében. Ez a régió kiemelt fontosságú volt a kelet-európai vásárlók miatt.

 

A megnövekedett kereslet és az akadozó ellátás miatt 1993-ban elindítottuk első varrodánkat egy társtulajdonos közreműködésével. Megkezdődött a saját termékek gyártása, farmer, vászon, selyem, polár stb. alapanyagokból, akkor még önálló brand és arculat nélkül.

 

1996-ban Nyíregyházán megépítettük saját varrodánkat, mely már teljes mértékben a családunk irányítása alatt működött és működik is a mai napig. Ezt követően levédettük a Mr. Roy® márkanevet, mely az évek során több százezer vásárlónál bizonyította a minőség iránti elkötelezettségünket. Azon dolgozunk napról – napra, hogy ez a tendencia megmaradjon és javuljon.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy nagyobb cégek is felfigyeltek vállalkozásunkra, és formaruháik, egyenruháik elkészítésével minket bíznak meg.

 

Terveink között szerepel az egységesebb, szervezettebb, nagyobb magyarországi lefedettség és az intenzívebb külföldi terjeszkedés. Be akarjuk bizonyítani, hogy az egykor méltán híres magyar könnyűipar ma is él, és a Mr. Roy®  termékeknek helye van az embereken és a szekrényekben, hiszen „a minőség örök divat”! Innen már csak egy lépés, hogy működjön az elsőszámú marketing stratégiánk miszerint „az elégedett mosoly a legjobb reklám”.

Üdvözlettel:
Mráz család